Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD

By | 2014-06-10

Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD részletes technikai, és műszaki tulajdonságait lehet megismerni.

A sportkamera készülék egy rendkívül sokoldalú felső kategóriás sportkamera ami a beépített wifinek köszönhetően könnyedén csatlakoztatható telefonhoz, tábla PC-hez.

Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD

Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD

A sportkamera megtekinthető önállóan, valamint a vízállótokjában a sisak tartó állványra szerelve. A három méterig vízálló tok nem csupán a vízkároktól óvja meg a készüléket, de védettséget nyújt a por, a sár, vagy bizonyos mértékig kisebb ütések, ütődések okozta károkkal szemben. A kamera önmagában nem vízálló, valamint a borítás nélkül a túlzott por, sár károsíthatja a készülék lencséjét, ezért amennyiben vizes, poros területeken kívánjuk használni minden esetben győződjünk meg róla, hogy a sportkamera a védő borítása csatlakoztatva legyen. Amennyiben víz alatti felvételek készítésére szeretnénk használni a készüléket merülés előtt ellenőrizzük, hogy a vízálló tok zár szerkezete megfelelően le van zárva, és a víz semmiképp nem juthat be a tömítések mellett. Merülés közben minden esetben tartsuk be a maximális három méteres mélységet, mert ennél nagyobb mélységben a növekedő nyomás szétfeszítheti a gumigyűrűket, és a készülék beázhat. A sportkamera elején találhatjuk az 5Mp-es széles látószögű lencsét, ami lehetővé teszi számunkra a FULL HD ( 1920x1080p 30fps ) minőségű felvételek készítését. A maximális FULL HD felbontás mellett a készülék esetében további két HD felbontás is elérhető, az első a HD ( 1280x720p 30 fps ) a másik a HD2 ( 1280x720p 60 fps ) A felvételek rögzítéséhez elengedhetetlen a készülék MicroSDHC kártyával való bővítése, tekintettel arra hogy nem rendelkezik önálló belső memóriával. A memóriakártya beszerzésekor mindenképp ügyeljünk arra, hogy a csatlakoztatott kártyának magas írássebességű ( class 10 ) memóriakártyának kell lennie, hiszen a HD, valamint A FULL HD minőségű videó felvételek rögzítése lassabb, gyengébb minőségű memóriakártyára alacsony írási sebességük miatt nem kivitelezhető. Amennyiben sebességben nem megfelelő MicroSD kártya lesz csatlakoztatva a készülékhez esetenként a felvétel minősége drasztikusan csökken, a rögzített videó felvétel töredezett, akadozó lesz, vagy pedig a sportkamera egyáltalán nem lesz képes felvételeket rögzíteni.

Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD

Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD

A sportkamera elején található az 5Mp-es kamera. A jobb oldalán került elhelyezésre az USB töltő csatlakozó pontja, a HDMI csatlakozó pont, valamint a MicroSDHC memóriakártya foglalat. A bal oldalon található a készülék bekapcsoló gombja valamint a WIFI be-, illetve kikapcsoló gombja. Végül a készülék tetején találhatjuk a felvételt indító, és leállító gombot, valamint itt került elhelyezésre a kis méretű állapotjelző kijelző. A kijelző kicsin mérete miatt nem alkalmas a videó felvételek megjelenítésére, azonban minden fontos adat könnyedén leolvasható róla. Ilyen adat például a kamera felvételi módja, a felvételi idő, illetve a Wifi állapotjelzője. Bekapcsolást követően a sportkamera automatikusan videó rögzítő üzemmódban indul. Amennyiben szeretnénk a módok között navigálni a bekapcsolásra használatos gombot kell röviden lenyomnunk. A megfelelő mód választás érdekében kövessük figyelemmel a kijelzőn látható módjelző ikonokat. A készülék rendelkezik beépített mikrofonnal is, így felvételeink nem csupán képi, hanem egyben hanganyagból is állnak. A sportkamera szoftvere lehetővé teszi, hogy autós kamera módban használjuk a készüléket. Ehhez nem kell mást tenni mint csatlakoztatni az autó szivargyújtójához a készüléket, majd ezek után bekapcsolni. A készülék automatikusan elkezdi FULL HD minőségben a videó felvételek készítését. Autós módban annyiban különbözik a rögzítés, mint sima videó felvételi módban, hogy a kamera automatikusan elmenti az aktuális felvételeket öt percenként, és ezzel lehetővé teszi a memóriakártya automatikus felülírását. Az automatikus felülírás szerint amennyiben a memóriakártya megtelik a készülék törli a legrégebbi öt perces felvételt ezzel szabad helyet szabadít fel, egy új friss öt perces felvétel készítésére.

Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD

Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD

A sportkamera energiatakarékossági okokból nem rendelkezik megfelelő méretű kijelzővel ahhoz, hogy az aktuális élőképet, valamint a felvételeket megtekinthessük rajta. Azonban a beépített WIFI adó-vevő egység erre is megoldást kínál. A WIFI kapcsolatnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk készülékünket telefonunkhoz, tábla PC készülékünkhöz, és az élő adatátvitel segítségével láthatjuk a kamera által rögzített felvételeket. Mind androidos, mind IOS operációs rendszerű készülékekre ingyenesen letölthető a SYMAGIX elnevezésű kiegészítő szoftver ami biztosítja az élőkép elérést, valamint segítségével szerkeszthetjük, vághatjuk a készített videó felvételeinket. A csomagban található távirányítónak köszönhetően a sportkamera használata még egyszerűbb, még kézenfekvőbb, hiszen ha például a sisak tetejére rögzítve, vagy modell repülőre szerelve használjuk a kamerát könnyedén indíthatjuk valamint leállíthatjuk mind a készüléket, mind a felvételeket így nem kell, hogy közvetlenül elérhető távolságban legyen a készülék.

Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD

Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD

A csomag tartalma

1 db Sportkamera EasyPix GoXtreme Wifi FULL HD
1 db Vízálló műanyag borítás
1 db Szörfdeszka állvány
1 db Kormányra szerelhető állvány
1 db Sisakra szerelhető állvány
1 db Szivargyújtó töltő
1 db 1000mAh újratölthető akkumulátor
1 db Távirányító
1 db Csuklópánt
1 db Kétoldalas ragasztó szett az állványokhoz

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.