Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD sisak kamera

By | 2014-06-10

Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD minőségben rögzítő 2.4″-os kijelzővel ellátott sisakkamera.

 Ez a készülék egy felső kategóriás, FULL HD felbontású, érintő kijelzővel ellátott sportkamera, ami garantálja a minőségi felvételek készítését.

Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD

Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD

A jobb oldali képen a sportkamera vízálló tokjában, a sisaktartó állványra szerelve tekinthető meg. A vízálló tokot csatlakoztatva garantáltan biztonságban tudhatjuk kameránkat a porral, a vízzel, és a sárral szemben, így a sportkamera felhasználási területeit szinte a végtelenségig lehetne sorolni. A műanyag hermetikusan záró tok lehetővé teszi, hogy akár földön, akár levegőben, akár vízben, vagy a maximális öt méteres mélységet betartva akár víz alatt használjuk a készüléket. Öt méternél mélyebben az uralkodó nyomás, már képes szétfeszíteni a gumi tömítőket ami a kamera meghibásodásához vezethet. Vízközelben, vagy párás, nyirkos területeken minden esetben használjuk a kiegészítők között található műanyag vízálló borítást, hiszen anélkül a sportkamera nem vízálló. Vízállósága mellett a műanyag tok alkalmas a kamera megvédésére kisebb méretű ütésektől, koccanásoktól, így bármilyen akár extrém sport események rögzítésére is felhasználhatjuk eszközünket. A sportkamera rendkívül fejlett szoftverrel van felszerelve, így több felhasználási mód között is választhatunk. Az első ilyen mód a videó rögzítő, a második a fényképező, és végül a harmadik az autós mód. A készülék nem rendelkezik önálló belső memóriával, így a videó felvételek készítéséhez elengedhetetlen a MicroSDHC memóriakártyával történő bővítés. A memóriakártya beszerzését megelőzően mindenképp szem előtt kell tartani, hogy a HD, valamint FULL HD minőségű felvételek zökkenőmentes, tökéletes lementéséhez magas írássebességű ( class 10 ) MicroSDHC memóriakártyára van szükség. Lassabb, alacsonyabb írássebességű memóriakártya esetén előfordulhat minőség romlás, a készített videó felvétel összetöredezése, esetenként a sportkamera működése nem garantált. A készülék minimum 8 Gb-tól kezdve maximum 32 Gb-ig kezeli a csatlakoztatott memóriakártyákat.

Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD

Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD

A sportkamera elején került elhelyezésre az 5Mp-es széles látószöggel rendelkező lencse aminek segítségével akár FULL HD ( 1920x1080p 30fps ) videó felvételek is készíthetőek. A készülék további két videó felbontásban képes videót rögzíteni az egyik a HD ( 1280x720p 60 fps ) a másik pedig a HD2 ( 1280x720p 30fps ). Fényképező üzemmódban 5Mp-től kezdve (2592×1944) egészen a szoftveresen támogatott 12Mp-ig ( 4000×3000 interpolált ) készíthetünk felvételeket. A beépített 2.4″(col)-os érintő kijelzőnek köszönhetően a kamera beállításai könnyedén eszközölhetőek, valamint külön eszköz csatlakoztatása nélkül tudjuk az aktuális felvételt, valamint a memóriakártyára rögzített felvételeket megtekinteni. A sportkamera a videó felvételeket AVI formátumban, a fényképeket pedig JPG formátumban rögzíti, így számítógépes csatlakoztatás esetén bármilyen média lejátszó program segítségével megtekinthető, szerkeszthető. A készített felvételeket dátum és idő bélyeggel láthatjuk el így autós módban rögzített felvételeinket akár bizonyító felvételként is használhatjuk. Autós kamera módban a készülék folyamatos videó felvétel készítése helyett 5 percenként mentést készít az aktuális fájlról, és egy új fájl létrehozásába kezd. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a behelyezett memóriakártya tárhelyének megtelése esetén a legelső 5 perces felvétel automatikusan törlésre kerüljön, és egy új friss felvétel legyen készíthető a felszabadult tárhelyre, tehát végtelenített lemezként használja a memóriát. Az autós üzemmód maximális kihasználhatósága érdekében a készülék csomagolásában egy autós szivargyújtó töltő is elhelyezésre került. A sportkamera támogatja az egy időben történő töltést, és videó rögzítést, így nem kell attól félni, hogy működés közben az akkumulátor váratlanul lemerül.

Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD

Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD

A sportkamera jobb oldalán találhatjuk meg az USB, valamint a HDMI csatlakozó pontját. Bal oldalon lesz található a MicroSDHC memóriakártya foglalat, és a reset gomb. A készülék tetején összesen két gombot találhatunk, az egyik a bekapcsolásért felelős gomb, a másik pedig a felvételt indító, illetve megszakító gomb. A készülék hátulján a kijelző mellett bal oldalon találhatjuk meg a kijelzőt aktiváló, illetve igény szerint lekapcsoló gombot, aminek köszönhetően az akkumulátort kisebb terhelésnek tesszük ki, így kikapcsolt kijelző mellett akár fél órával is megnövekedhet a sportkamera üzemideje. Bekapcsolást követően a kamera automatikusan videó rögzítő üzemmódban indul el. A bal felső sarokban vagyunk képesek a rögzítési módok között váltani. Bal alsó sarokban tudjuk a kijelzőn megjelenő képet 180°-ban átfordítani, így bármilyen felszerelési módot választva a képünk megfelelő irányba fog állni. Ezek mellett szintén bal kéz irányában tudjuk az aktuális időt, és dátumot beállítani. A kijelző tetején megjelenő ikont megérintve tudjuk a készülék felbontását beállítani. A jobb alsó sarokban megtalálható ikon pedig átnavigál minket a rögzített felvételek közé.

Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD

Sportkamera EasyPix GoXtreme Speed FULL HD

A csomag tartalma

1 db Sport kamera EasyPix GoXtreme race
1 db Vízálló műanyag borítás
1 db Szörfdeszkára rögzíthető állvány
1 db Kormányra rögzíthető állvány
1 db Sisakra rögzíthető állvány
1 db USB töltő kábel
1 db Autós szivargyújtó töltő
1 db Távirányító

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.