Sportkamera mini akciókamera D001 kiegészítőkkel

By | 2014-05-23

Szeretném bemutatni a sportkamera mini akciókamera D001 névvel ellátott sportkamerát

Ez a készülék a világ legkisebb sportkamerája ami képes egy időben videó felvételt, valamint hangfelvételt rögzíteni.

Sport kamera mini akció kamera D001

Sport kamera mini akció kamera D001

 Ahogyan azt az első képen is láthatjuk a D001 akciókamera egy rendkívül kicsiny méretű sportkamera. Formatervezésének, kis méretének, valamint apró súlyának köszönhetően a készülék felhasználási területeit szinte a végtelenségig sorolhatnánk. Sportkamera lévén elsődlegesen természetesen sport események rögzítésénél használatos eszköz. A csomagban megtalálható sokoldalú rögzítő egységek segítségével könnyedén rögzíthetjük az egységet akár övre, ruhára csíptetve, valamint a fali tartó használata esetén falra, vázra felragasztva, felfúrva is használatba vehető. A csomagban található szilikonos védőtok extrém sportok esetén megvédi a kameránkat a felvert por által okozott sérülésektől. A sportkamera elején került elhelyezésre a kamera lencse ami 720×480 pixeles VGA felbontásban képes videó rögzítésre, és mindezt 30 képkocka / másodperces adatrögzítési sebességgel. A készülék jobb oldalán került elhelyezésre a mode gomb, valamint az MicroSD memóriakártya foglalat. A készülék nem rendelkezik saját belső memóriával, így a felvételek rögzítéséhez mindenképpen MicroSD kártyával történő bővítést kell alkalmazni. A kártya beszerzésénél mindenképp figyelembe kell venni, hogy a legjobb minőségű felvételek készítése érdekében ajánlott magas írássebességű ( Class 10 ) MicroSDHC memóriakártya használata. A készülék maximum 16Gb-ig kezeli a behelyezett memóriakártyákat. Egy 20 perces felvétel nagyjából 1 Gb szabad helyet igényel a kártyán. Az akciókamera tetején található meg a felvétel indító, illetve leállító gomb. Végül a készülék bal oldalán találhatjuk meg a be-, és kikapcsoló gombot.

Sportkamera mini akciókamera D001

Sportkamera mini akciókamera D001

Sport kamera mini akció kamera D001

A készülék használata esetén a mód gomb segítségével válthatunk a sportkamera két felvételi módja között. Az első ilyen rögzítési mód a normál ( bekapcsolást követően alapértelmezett ) Ebben az esetben a kamera a felvétel indító gomb lenyomását követően folyamatos videó felvétel rögzítésébe kezd, és ezt egészen a felvétel gomb ismételt lenyomásáig folytatja. Második lehetőség a hangesemény alapján történő rögzítés. Ebben a beállítási esetben a sportkamera a felvétel indítását követően folyamatos videó rögzítésbe kezd egészen addig ameddig 60 decibelnél magasabb hangértéket érzékel a készülék. Amennyiben nem érzékelhető 60 decibelnél magasabb hanghatás több mint 2 percen keresztül, a készülék automatikusan lementi a felvételt és kikapcsol. Ennek a módnak köszönhetően a készüléket hatékonyan alkalmazhatjuk előadások, tanórák, megbeszélések hang, és videó rögzítésére.

Sportkamera mini akció kamera D001

Sportkamera mini akció kamera D001

Sport kamera mini akció kamera D001

A készülék a fényképeket idő, és dátum bélyeggel látja el. Az idő beállítását a számítógéphez való csatlakoztatást követően eszközölhetjük. Az USB kábel segítségével csatlakoztassuk a sportkamerát a számítógép egy szabad USB portjához. Várjunk pár másodpercet ameddig a kapcsolat létrejön a két eszköz között. A kapcsolat létrejöttét követően nyissuk meg a hordozható adattározót a számítógéphez csatlakoztatott eszközök közül. Keressük meg, és nyissuk meg a “Time” elnevezésű fájlt, és az ebben megtalálható mintapéldát írjuk át az aktuális időre és dátumra. A sportkamera felhasználási feltételei közé tartozik, hogy csak megengedett felhasználási szituációkban használjuk csak a készüléket. Minden esetben követni kell az állami jogrendszer szabályait, a kamerával illegális felvételeket rögzíteni TILOS. A készülék működtetése közben vegyük figyelembe, hogy a leghosszabb élettartam eléréséhez szobahőmérsékleten ajánlott használni a kamerát, kerüljük az extrém magas, valamint az extrém hideg hőmérsékletet egyaránt. A sportkamera működtetése esetén ügyeljünk arra, hogy a levegő páratartalma kellemes emberi légköri páratartalom legyen. A készüléket TILOS extrém magas páratartalom, nedvesség, eső, vagy pedig közvetlen vízben, víz alatt használni tekintettel arra, hogy a készülék nem vízálló.

Sportkamera mini akció kamera D001

Sportkamera mini akció kamera D001

Sport kamera mini akció kamera D001

A csomag tartalma:

1 db Sport kamera mini akció kamera D001
1 db USB kábel
1 db Ruhára csíptethető tartó
1 db Fali tartó
1 db Csukló pánt
1 db Övre fűzhető tartó
1 db Szilikon tok
1 db Leírás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.