Sportkamera mini akciókamera FULL HD 1080p felbontás

By | 2014-05-23

Sportkamera mini akciókamera D002 FULL HD 1080p felbontású elnevezésű készülék.

A készülék alapjaként a már előzőekben ismertetett Sportkamera mini akciókamera D001 készülék szolgált. Az elődjéhez hűen szintén egy extra kicsiny méretű készülékről van szó.

Sportkamera mini akciókamera D002

Sportkamera mini akciókamera D002

 Ahogyan azt a képen is láthatjuk a készülék méretben hű maradt elődjének méreteihez. A sportkamera apró mérete lehetővé teszi, hogy akár nadrágzsebben, pénztárcában minden esetben magunknál tartsuk készülékünket anélkül, hogy annak mérete kényelmetlenül hatna, magunknál tartása kellemetlenséget okozna. A sportkamera elején került elhelyezésre a kamera lencséje ami szoftveres támogatással képes 1920x1080p felbontású videó rögzítésére. A készített videó fájlok AVI formátumban kerülnek lementésre, így könnyedén bármilyen média lejátszó programmal megtekinthetjük a készített felvételeinket. A készülék beépített mikrofonnal rendelkezik, így videó felvételeink mellett a hanghatások is rögzítésre kerülnek. A sportkamera alján lett elhelyezve a MicroSD – MicroSDHC memóriakártya foglalat. A memóriakártya beszerzése előtt mindenképp figyelembe kell venni, hogy a nagy felbontású videó felvétel, valamint hangfelvétel megfelelő rögzítéséhez magas írássebességre van szükség. A készülékkel készített felvételek legjobb minőségének eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű magas írássebességgel rendelkező MicroSDHC memóriakártya használata ( class 10 ). A készülék maximum 16 Gb-os tárhelyig kezeli a memóriakártyákat, a maximális tárhelyű memóriakártya használata esetén nagyjából 120 perc felvétel készítésére nyílik lehetőség. A beépített újratölthető akkumulátor maximális töltöttség mellett nagyjából 100 perces folyamatos működésre képes.  Az akkumulátor folyamatos működését az időjárás befolyásolhatja, hűvösebb időben rövidebb használatra lesz képes.

Sportkamera mini akciókamera D002

Sportkamera mini akciókamera D002

 A jobb oldali képen láthatjuk, hogy a készülék tetején két darab gomb került elhelyezésre. A bal oldali gomb a készülék be-, illetve kikapcsolására, valamint a felvételek indítására, és leállítására szolgál. A jobb oldali gomb pedig a készülék rögzítési módjai megváltoztatására hivatott. A sportkamera bekapcsolását követően videó rögzítő módban találjuk a készüléket. Nyomjuk le ismételten a bekapcsoló gombot röviden a videó rögzítés elindításához. Amennyiben szeretnénk megszakítani az aktuális videó rögzítést ismételten le kell nyomnunk röviden a bekapcsoló gombot. A sportkamera kikapcsolásához a be-, kikapcsoló gombot kell hosszan lenyomni, a kikapcsolásról az állapot jelző ledek lekapcsolása ad jelzést. A készülék bekapcsolását követően a mód gomb egyszeri lenyomásával átválthatjuk a készüléket fényképező üzemmódba, második lenyomás esetén pedig hangfelvevő üzemmódba. A készülék szoftveres beállításai gyárilag eszközölve lettek, így a felhasználónak nem kell külön beállításokat eszközölni a sportkamera esetében.

A készülék képes idő, és dátum bélyeggel ellátni a készített felvételeket. A megfelelő dátum és idő beállításához csatlakoztatnunk kell a sportkamerát a számítógépünkhöz. A csatlakoztatást követően pár másodperc elteltével, már meg is jelenik a készülék mint háttértár a számítógép csatlakoztatott eszközei között. Nyissuk meg a meghajtót, és válasszuk ki a memóriakártyán megtalálható
“TIME” elnevezésű fájlt. A mintapélda alapján írjuk át az aktuális időt és dátumot.

A csomag tartalma:

1 db Sport kamera mini akció kamera D002
1 db USB kábel
1 db csuklópánt
1 db CD
1 db leírás

orkodowebaruhaz 1A készülék Megvásárolható
Őrködő Webáruház
1073 Budapest IIV.ker. kertész utca 29
Tel: 06-1794-3775
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 09-17 óráig

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.